Search
  • Daniel Mareno

Stemor/Stepmother

Alle ideer er gode ideer. Yes Man med Jim Carrey har vært litt inspirasjon for de siste dagene. For å komme oss ut av huset satt vi tre mål for dagen i går, kvelden før, rett før vi sa god natt til hverandre. Et mål var å skaffe oss et sjakkbrett i løpet av dagen. Yes! Det andre var at Noah skulle skaffe seg mer plantejord for sukkulentene sine. Yes! Det tredje var at vi skulle bruke et av gavekortene på Starbucks vi hadde fått til jul. Yes!


Jeg følte meg som tidenes stereotypi når vi bestilte 2 Grande Iced Vanilla Latte. Og en Breakfast Sandwich. Vi kjørte videre mot Target, for å kjøpe sjakkbrett naturligvis, mens vi hørte på Love My Way av the Psychedelic Furs på full guffe. Target er et rart sted. Det er litt som Coop Obs! møter Primark som sier hei til Lindex og inviterer Normal med på kjøpet. Target har alt. Og mye til.


På veien til Lowe’s, Plantasjen på en måte, bare litt større, tok Noah disse bildene av meg. Om du inspiserer bildene nøye kan du se at jeg ved dette var nesten ferdig med min Grande Iced Vanilla Latte.

Det var forresten mellom Target og Lowe’s jeg innså at jeg burde begynne å blogge, er det ikke Starbucks og sånne ting folk vil lese om? Når Noah hadde funnet riktig plantejord og vi var på vei til kassa la jeg merke til et stort bord med stemor. Stemorsblomster. Det minnet meg så mye om norsk vår og jeg sto plutselig opp og ned med så mange fine minner. Vi kjøpte et par og lagde en liten potte som vi skal ha ved inngangen. Mens vi holdt på tenkte jeg over hva disse blomstene heter på engelsk, er det så enkelt som stepmother’s flower?

Er de ikke søte?

99 views0 comments

Recent Posts

See All