Search
  • Daniel Mareno

Skal, skal ikke, skal..?

Tiden vi alle går i gjennom nå er så spesiell. På alle mulige måter, på godt og vondt. Derfor ville jeg samle minnene og opplevelsene mine her. Tenkte du også på Askepott når du leste den overskriften? Helt siden ungdomsskolen har jeg alltid hatt lyst til å ha en grunn til å skrive. Innerst inne hadde jeg lyst til å skrive blogg, men samtidig følte jeg at livet mitt ikke var interessant nok for andre å lese om. Når jeg tenker tilbake til den tiden, tror jeg at femten år gamle meg kunne ha godt av å lese om noen som nå studerer, og driver med det jeg selv hadde så lyst til. Det tok noen år før jeg tok skrittet, og jeg testet ut et par forskjellige ting, før jeg fant ut hva jeg ville satse på! Nå studerer jeg på et college rett utenfor Los Angeles for å få en Associate Degree i Fine Art Photography. Jeg studerte først i underkant av tre år på Arkitektur- og designhøgskolen og Universitet i Oslo, før jeg pakket kofferten da jeg kom inn på skole her. Det er aldri for sent! Jeg husker jeg tenkte; “skal, skal ikke, skal..?” når jeg søkte, og det var litt det samme jeg tenkte før jeg startet å skrive dette.


Hverdagen her i USA er annerledes den jeg hadde i Norge, og med Los Angeles på kartet som verdens episenter for Covid-19 akkurat nå, er alt veldig annerledes enn det jeg noen gang har vært vandt til. California har brukt masker siden april, mens hjemme i Norge ble det påbudt like før jul i hjembyen min Sarpsborg. I skrivende stund nærmer USA seg totalt 21 millioner Covid-19 tilfeller, og dessverre over 350k dødsfall. Jeg vet det er mange som savner meg, fordi jeg savner også dem, og jeg håper at noen innlegg her i ny og ne kan holde mine nærmeste oppdatert, slik at de får et bilde av min hverdag! Til tross for pandemi og få muligheter for å få kommet hjem på besøk, prøver jeg å gjøre det beste ut av tiden her.


Håper du vil følge med på min reise videre!


Skal, skal ikke, skal..?


Skal!


Mobilbilder fra de aller første dagene mine her i California, September 2020.

175 views0 comments

Recent Posts

See All